Nasze kochane warzywa !
A więc dzisiaj o 17:58 (dokładnie) BARDZO MIŁY gracz Jesion zaczął spawnować itemki. Zlagował cały serwer ,zminimalizował kązdemu unturned i wyświetlałało (każdemu) czarny (dziwny ) ekran. Proszę o jak najszybsze zbanowanie tego chackera .Dowodów niemam ,bo jak mam zrobić screena na czarnym ekranie? Jeśli niczego nie widać oprócz Suicide menu itd.
Użytkownik
zaspawnował cała mape jakimiś kamiennymi8 ścianami serwer sie pierdzieli ponadto zaczął zabijać wszystkich (latając) i uważam że powinien zostać zbanowany na zawsze.
Ostatnio edytowany przez wolf335599 (2014-10-08 16:06:44)
Użytkownik
Booo Jesion to dzieciaczek :-) i co wszedł na serwa to wszystkim psuł zabawę albo banował za nic :-)
Typerek dał admina dzieciakowi? Wątpie. Chyba że jego mały brat to dzieciak i on zamiast niego gra... Ale tylko TYPEREK powinien mieć admina i przywileje jakiekolwiek. I mapa, rangi, itemy oraz WL powinny zostać zresetowane (NO może poza WL)
Użytkownik
1 zasada bycia adminem = ŻADNYCH kolegów na serwerze. Jak tylko Admin zacznie mieć kumpla na serwie, zacznie się syf bo on będzie sobie pozwalał na zbyt wiele a 'koleżeństwo' nie pozwoli na ukaranie go w jakiś sposób
Ale moja teoria jest taka, że to po prostu młodszy brat Typerka albo kumpel z klasy, niekoniecznie na poziomie wyższym niż gimbaza
Świadkiem nie byłem tego spawnowanie i czarnego ekranu ale byłem świadkiem jak latał sobie po całej mapie i groził na czacie że jak dostanie bana to rozwali serwer proponuje jak najszybciej zmienić ip port oraz hasło bo rzeczywiście jest w stanie rozwalić ten serwer tymi hackami czy czymś tam co on tam ma.