Nasze kochane warzywa !
Nowy użytkownik
Nick: Muczo / Masełko
Powód: Combat log (alt f4) podczas walki + podejrzenie o multikonto
Dowód: Dowodem może być log z serwera + potwierdzenie graczy.
Czas/Data: 4/9/2014 miedzy godzina 7:30 a 9 ( latwo sprawdzic nie bylo duzo ludzi)
Opis sytuacji: Gracz Muczo bezczelnie combat logowal sie podczas walki wiedzac ze ma malo hp. Podejrzewam ze przelogowal sie potem na inne konto: Masełko zaskoczył mnie i mnie zabił twierdzac ze Muczo to jego brat i ze poszedl do szkoly juz.
przy próbach odbicia eq zrobił to samo czyli combat log. I wrócił Muczo.... podejrzane troche.
Proszę administrację o bana dla tych użytkowników (najlepiej po IP) bo to nie pierwszy taki przypadek. I wielu graczy moze to potwierdzić.
Ostatnio edytowany przez Gall_just4fun (2014-09-04 10:57:42)
Użytkownik
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie BłaźnieKs12
Nowy użytkownik
Ok to mogę zrozumieć. Lecz co do sprawy Multikonta? Nigdy nie widziałem obu tych postaci NARAZ na serwie....
Jeżeli sprawa nie może być rozwiązana to sugeruje instalację na serwerze moda anti-combat logg. Wiem że to zły dział, ale zapobiegało by to takim sytuacjom http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/combat-tag/ Nie twierdzę też, abym podał właściwe rozwiązanie, lecz to raczej zwrócenie uwagi na pewien poważny problem. Wielu graczy było by zadowolonych z takiego dodatku do serwera.
Ostatnio edytowany przez Gall_just4fun (2014-09-05 11:08:08)