Nasze kochane warzywa !
Użytkownik
figo fago napisał:
Gloomy (nazywany przez wszystkich cheaterem) Moim zdaniem nie jest cheaterem tylko wykorzystuje program nie zabroniony do ustawiania gammy na kompie dzięki czemu lepiej widzi w nocy a co do strzelania w głowe to wcale nie jest to takie trudne jak ma sie dobry komp i w miare dobry scoope. Jeżeli chodzi o respienie itów przez gloomiego to moim zdaniem pochował skrzynki w drzewach (jedna sam znalazlem)
Zaskoczę cię. W życiu żadnej skrzynki nie wybudowałem. A przedmioty rzadko tracę, ponieważ nawet jak ktoś mnie zabije to i tak je szybko odzyskuje, bo większość ginie od młotka lootując moje ciało xD
I prawde mówiąc, nie wiem po kij wyjeżdżasz z komentarzem na temat moich cheatów w skardze niezwiązanej ze mną w żadnym stopniu xD no ale cóż :-)
Ostatnio edytowany przez GloomyJack (2014-11-10 16:29:01)
Mahahaah ile osób się przyznało do bycia Combat Loggerem gdyż ten bug występuje tylko wtedy jeśli użyje się alt f4 lub też wyjdzie się z gry po śmierci bez użycia respawnu co oznacza że większość osób co tu się wypowiadało łamało regulamin... Smutne ale prawdziwe że tyle serwera to cheaterzy,combat loggerzy i inni.
Użytkownik
Mylisz się Xajmer. Sam, mimo że nigdy nie altowałem, miałem tego buga i wiem, że nie idzie z nim nic zrobić, dopóki twoja postać nie zostanie zresetowana. Tak samo spawnowałem wtedy z przedmiotami, których w plecaku nie miałem, ale po śmierci ze mnie wypadały i tak można było w nieskończoność, więc nie ma co narzekać na wykorzystywanie buga, bo samemu go naprawić się nie da.
Da się naprawić tego buga bez żadnego resetu konta ale mniejsza a skąd to wiem? Bo swego czasu miałem problemy z netem i mi go non stop wywalało przez co wywalało mnie z serwera i rozwiązanie tego problemu jest strasznie proste Wystarczy dać odpocząć swojemu komputerowi a problem sam się rozwiążę lub też zresetować modem i router (ten akurat sposób Typerek mi polecił) i po zrobieniu jednego z tych dwóch problem znika. (Przynajmniej u mnie tak było)
Użytkownik
Więc trzeba było im powiedzieć jak to naprawić zamiast pisać skargę :-) To, że ty znasz rozwiązanie nie oznacza, że inni też wiedzą jak to naprawić, bo sam pierwsze słysze o takiej naprawie buga
(zanim się przyczepisz... wiem, że to nie ty napisałeś skargę, ale może evil jest twoim kumplem i oboje chcieliście się poskarżyć, nie wnikam mi to obojętne)
Ostatnio edytowany przez GloomyJack (2014-11-10 16:51:21)
Krótko i na temat.
Fakt bug'a miałem/mam ?
Nie nadużywałem go! ale też to nie znaczy ze nagle przestanę grać bo mam bug'a i będę czekać na Typerka.
zamiast współczuć że mi kasuje eq po wyjsciu z gry i moje zbieranie itemów lub dłuższa gra jest mało komfortowa dla mnie to dostaję skargę, ba w dodatku od EvilDrago który nie szczyci się godnym zaufaniem, sam widziałem jak wczoraj wyaltował... ale jak już większość to zauważyła to są tylko słowne oskarżenia...
Epiter napisał:
Krótko i na temat.
Fakt bug'a miałem/mam ?
Nie nadużywałem go! ale też to nie znaczy ze nagle przestanę grać bo mam bug'a i będę czekać na Typerka.
zamiast współczuć że mi kasuje eq po wyjsciu z gry i moje zbieranie itemów lub dłuższa gra jest mało komfortowa dla mnie to dostaję skargę, ba w dodatku od EvilDrago który nie szczyci się godnym zaufaniem, sam widziałem jak wczoraj wyaltował... ale jak już większość to zauważyła to są tylko słowne oskarżenia...
Dobre jeśli mógłbyś prosiłbym o podanie mi sytuacji czy tez godziny podczas której rzekomo altowałem i chciałbym nadmienić iż nigdy podczas całej mojej kariery w grach multiplayer nigdy podkreślam nigdy nie zostałem zbanowany czy też ukarany ostrzeżeniem za nieprzestrzeganie zasad gry, takwięc twoje oskarżenia są bezpodstawne i kierowane wrogościa do mnie oraz moich popleczników.
Ostatnio edytowany przez EvilDrago (2014-11-10 19:23:36)
figo fago co do Evila nie mylisz sie ... Oto teraz mówię że oskarżanie mnie o altowanie to był błąd. A więc tak ... Idąc sobie lasem zauważylem strzelanke na farmie i błyski ze wzgórz, zaciekawiony poszedłem na wzgórze od strony miasta. Mając przy sobie kij leżący w lesie ( dzięki za ten kij ludzie ) zauwazylem kolesia ..snajpera EvilaDragona... wieć bijąc go 6 razy w głowę z kija basebolowego ( przy warior 1 i 2 ciosach za energie ) zabijając go ale ile go musiałem bić ?! nie ważne.. Zabijając go Evil musiał powiedziec Ptasiorowi że go zabiłem- zaczął do mnie strzelać. Biorąc ity na ślepo pod ostrzałem jego brałem co popadnie... Gdy dostałem 3 kulke ( na szczęscie nie w łeb XD ) schowałem sie za drzewo i odczekałem 10 sek dopiero wtedy zrobiłem alt f4 ... No i to tak wygląda histioria żekomego altowania z mojej strony . Powiedzcie czy alt po 10 sek jak normalnie z disconnect jest traktowany jaki zwykly alt ?! Więc prosze ( Nawet Typera ) o ocenienie tego co tu napisałem.. Dziękuję
gantu077 napisał:
figo fago co do Evila nie mylisz sie ... Oto teraz mówię że oskarżanie mnie o altowanie to był błąd. A więc tak ... Idąc sobie lasem zauważylem strzelanke na farmie i błyski ze wzgórz, zaciekawiony poszedłem na wzgórze od strony miasta. Mając przy sobie kij leżący w lesie ( dzięki za ten kij ludzie
) zauwazylem kolesia ..snajpera EvilaDragona... wieć bijąc go 6 razy w głowę z kija basebolowego ( przy warior 1 i 2 ciosach za energie ) zabijając go ale ile go musiałem bić ?! nie ważne.. Zabijając go Evil musiał powiedziec Ptasiorowi że go zabiłem- zaczął do mnie strzelać. Biorąc ity na ślepo pod ostrzałem jego brałem co popadnie... Gdy dostałem 3 kulke ( na szczęscie nie w łeb XD ) schowałem sie za drzewo i odczekałem 10 sek dopiero wtedy zrobiłem alt f4 ... No i to tak wygląda histioria żekomego altowania z mojej strony . Powiedzcie czy alt po 10 sek jak normalnie z disconnect jest traktowany jaki zwykly alt ?! Więc prosze ( Nawet Typera ) o ocenienie tego co tu napisałem.. Dziękuję
To czemu potem jak wszedles i dostales 2 strzaly to w biegnac wyszedles z serva ( ta sytuacja powtorzyla sie 2 razy)
Nie było tak oszuscie chciales sie schowac ale nie zdązzles i altneles sie przy drzewie ale od strony farmy czyli tam gdzie lezaly itemy a po chiwli twoj kolega jordan przyszedl wziol niektore itemy i dostal odemnie i tez alt
Użytkownik
Xajmer napisał:
Mam screena udowadniający że wasza grupa to Combat Loggerzy
Zgadnijcie o kim mowa w moim pytaniu? O waszej grupie a ja mam screena gdzie jeden z was się do tego nawet przyznaje.
Nie widze tu żadnego pytania o które pytasz xD
A swoją drogą, przestańcie już spamować bo pisanie o czymś nic nie znaczy, liczy się dowód!